TONI LOCO ALBERT CUYP

TONI LOCO ALBERT CUYP lekker en snel !

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 18 reviews
21 Aug 2019 at 17:16 Pizza was lauw en kaas was taai geworden
16 Aug 2019 at 9:44 De pizza was lekker maar koud
2 Aug 2019 at 21:51 The pizza was burned (too bad I cannot upload the picture), pepperoni/cheese not in place, cold pizza. Loved the pieces unburned crust. Has Toni gone Loco after the good Parool review?
27 Jul 2019 at 10:19 Ontzettend taaie bodem en korst. Nog noot zo hard moeten kauwen om er doorheen te komen. De kaas was half koud toen hij werd bezorgd. Echt niet lekker. Verbaasd over het hoge cijfer dat Toni Loco kreeg in het Parool. Lichtpuntje waren de ingelegde pepers.
24 Jul 2019 at 22:10 Heerlijke pizza’s met een unieke sesamkorst! Zeker weten een aanrader!
10 Jun 2019 at 1:34 Amazing pizza!!!
9 Jun 2019 at 22:46 Deflivery time supposed to be 30 mins, ended up being 75 mins while it’s at the corner of my house. Ended up ordering another pizza at a different company cuz they Toni Loco didnt answer the phone to ask if they were coming or not. Ended up paying 2 pizza
15 May 2019 at 21:37 Pizza of the month with "truffle". I needed a magnifying glass to find them. Barely no cheese, arrived cold. Also super expensive. Almost €20. I'm not going to order again.
9 May 2019 at 10:19 Ik had gevraagd om een pizza ZONDER ham, krijg ik alsnog een pizza MET ham. Toen ik het bedrijf belde was de manager niet aanwezig dus ze konden niks voor me betekenen. Omdat ze geen Nederlands spreken hebben ze mijn opmerking niet gezien..... Schandalig
22 Apr 2019 at 14:14 Slechte ervaring met het restaurant. Ten eerste waren zij vergeten mijn salade mee te geven aan de bezorger. Wat blijkbaar mijn eigen probleem was. Ten tweede was de pizza lauw en droog. Kortom een matige pizza
21 Apr 2019 at 0:57 Its a little to expensive taste was not That That special. A bit over rated .
19 Apr 2019 at 9:38 in een week voor de tweede keer hier pizza besteld. Eerste keer had ik peperoni besteld en nu de Olivia En een Toni House salad small. Was allemaal super lekker. Complimenten