TONI LOCO ALBERT CUYP

TONI LOCO ALBERT CUYP lekker en snel !

order food online

Recentreview


3 stars out of 29 reviews
26 Mar 2020 at 23:10 In tegenstelling tot de bezorgdienst UberEats nu wel een warme pizza van uitstekende kwaliteit.
17 Mar 2020 at 23:41 coca cola was not delivered
24 Feb 2020 at 19:06 Persoonlijk snap ik de negatieve reacties niet zo. 2x besteld en 2x warm en super lekker. Knapperige dunne bodem en sesamkorst. Heerlijk!
17 Dec 2019 at 22:55 Eten is erg lekker normaal gesproken, maar mijn onderkant was bij sommigen delen helemaal zwart erg jammer! Overigens ook best koud
14 Dec 2019 at 16:20 I payed for extra ham but they didn’t put it! So I payed for nothing.
18 Oct 2019 at 23:53 Koude pizza
24 Sep 2019 at 20:24 Het bezorgen van onze bestelling heeft meer dan twee uur geduurd op een doordeweekse dag zonder update. Onbeschoft beantwoord tijdens het bellen en de pizza’s kwamen ijskoud aan. Waardeloos.
22 Sep 2019 at 22:48 Veel waar voor je geld; reusachtige pizza met lekkere sesamkorst. Pizza had wel warmer gemogen
8 Sep 2019 at 22:41 Veel te zout
21 Aug 2019 at 17:16 Pizza was lauw en kaas was taai geworden
16 Aug 2019 at 9:44 De pizza was lekker maar koud
2 Aug 2019 at 21:51 The pizza was burned (too bad I cannot upload the picture), pepperoni/cheese not in place, cold pizza. Loved the pieces unburned crust. Has Toni gone Loco after the good Parool review?